CARIERE

Cautam Operator Contact Center!

Pentru ca ne dezvoltam continuu, cautam o persoana cu atitudine pozitiva, care zambeste mereu si careia ii place sa vorbeasca la telefon si sa cunoasca oameni noi.
Colegul ideal are cunostinte de Word, Excel (operatiuni de baza), Outlook, este descurcaret si perseverent si prefera sa lucreze in echipa.

Job-ul presupune suport prin telefon sau email pentru clientii care plaseaza comenzi de produse/servicii, verificare stocuri si termene de livrare, oferire de informatii suplimentare, dupa o procedura agreata pentru proiectul pe care se lucreaza.
Inregistrarea informatiilor colectate de la client se face in format electronic, in softul call center.

Oferim salariu fix plus bonuri de masa si bonusuri lunare motivante, in functie de performante, posibilitatea de a te dezvolta intr-o echipa tanara si dinamica, dar si de a avansa pe o pozitie superioara in companie.

Daca te entuziasmeaza ideea de a lucra cu noi si daca te potrivesti cu descrierea de mai sus, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0215272810.

Te asteptam in echipa!

Cautare

Sunati-ma

Introduceti numarul de telefon mobil
si va vom contacta noi:

Ce spun clientii nostri?

"Sunt foarte multumit de colaborarea cu ProCall. Rezultatele mi-au depasit asteptarile!"
Iulian Motoi
(Elian Solutions)
"Ce imi place la ProCall? Seriozitatea cu care lucrati, interesul pe care il manifestati pentru a transforma o campanie de telemarketing intr-o campanie de succes si, nu in ultimul rand, pretul."
Mihai Olteanu
(Anzi Soft)
"Foarte bun raportul calitate - pret. Calitatea se traduce prin... rezultate... si prin rapiditatea cu care apar."
Gabriel Ionescu
(Synergizer)