Customer Service

Un Customer Service de calitate poate decide soarta unei afaceri.

Customer Service de la ProCall poate ajuta la dezvoltarea bazei dumneavoastră de clienţi, prin furnizarea unui suport clienti cu ajutorul operatorilor bine pregatiti si cu experienta.

Suntem specializaţi în Customer Service si punem la dispozitia clientilor multe medii diferite de comunicare: linii telefonice dedicate, fax, e-mail. De asemenea, oferim un serviciu care funcţionează cu promptitudine.

Asiguram Customer Service pe următoarele canale de comunicare:

  • Linii telefonice de Customer Service: Putem monitoriza cu promptitudine liniile dumneavoastră telefonice şi putem asigura acelaşi nivel de Customer Service ca cel pe care l-aţi asigura dumneavoastră. Când clienţi vă contacteaza prin Call Center, urmăm procedurile stabilite cu dumneavoastră şi ne putem chiar interfaţa cu sistemul dumneavoastră web de Customer Service sau Ticketing.
  • Customer Service online: Unii dintre clienţi preferă (în locul apelării telefonice) să vă acceseze pagina de internet şi să comunice prin chat cu privire la Customer Service sau Customer Support. ProCall poate monitoriza acest serviciu.
  • Customer Service prin Click to Call: În situaţia în care clienţii accesează pagina dumneavoastră de internet şi se confruntă cu o problemă, este indicat să le fie asigurată o cale cât mai directă de a lua legătura cu o persoană care sa-i poata ajuta. Putem configura un modul Click to Call pe pagina de internet, care va conecta vizitatorii direct cu Call Center-ul nostru.

Customer Service prin răspuns la e-mailuri: Nu puteţi fi tot timpul disponibil să răspundeţi cu promptitudine la e-mailuri, iar unii clienţi folosesc e-mailul ca principală formă de comunicare Customer Service. Call Center-ul nostru poate răspunde la e-mailuri, în numele dumneavoastră, şi poate urma procedurile dumneavoastră de Customer Service.

Cautare

Sunati-ma

Introduceti numarul de telefon mobil
si va vom contacta noi:

Ce spun clientii nostri?

"Sunt foarte multumit de colaborarea cu ProCall. Rezultatele mi-au depasit asteptarile!"
Iulian Motoi
(Elian Solutions)
"Ce imi place la ProCall? Seriozitatea cu care lucrati, interesul pe care il manifestati pentru a transforma o campanie de telemarketing intr-o campanie de succes si, nu in ultimul rand, pretul."
Mihai Olteanu
(Anzi Soft)
"Foarte bun raportul calitate - pret. Calitatea se traduce prin... rezultate... si prin rapiditatea cu care apar."
Gabriel Ionescu
(Synergizer)