Suport Clienti

Fiecare contact cu un client reprezintă o oportunitate de a îmbunatati imaginea companiei, iar dacă Contact Center-ul dumneavoastră nu oferă un serviciu suport clienţi complet, atunci înseamnă că nu folosiţi în mod inteligent posibilităţile de externalizare.

Contact Center-ul ProCall poate prelua toate apelurile clienţilor dumneavoastră, inclusiv pe cele de vânzări şi în mod special pe cele de Suport Clienţi.

Serviciul Suport Clienţi este la fel de important ca vânzările şi trebuie să îi acodam atenţia cuvenita.

Strategia Customer Support

Dacă dezvoltaţi propria strategie de Customer Support este bine să ştiţi că în miezul fiecărei strategii de succes se află un personal competent, capabil să răspundă cu promptitudine nevoilor clienţilor. Prin ProCall beneficiaţi de o echipă care vă înţelege serviciile şi îşi înţelege propriul rol în clădirea imaginii companiei dumneavoastră, prin fiecare situaţie de Customer Service care apare.

Fiecare interactiune a unui client cu Contact Center-ul nostru, fie ea cu caracter pozitiv sau negativ este o ocazie de a vă îmbunătăţi imaginea. De exemplu, dacă un client vă contactează pentru a reclama sau a anula un serviciu,  modul în care gestionăm acel apel poate transforma situaţia într-o experienţă pozitivă. Dacă respectivul client este păstrat sau dacă reprezentantul Contact Center-ului este capabil să obţină informaţii de la acel client, care pot ajuta ulterior la îmbunatatirea imaginii companiei dumneavoastră, aceasta reprezinta un câştig valoros.

Va putem oferi serviciile de care aveti nevoie, de la configurare IVR (interactive voice response), până la rutarea apelurilor telefonice către operatori instruiţi şi respectarea procedurilor pe care ni le puneţi la dispoziţie.

Contact Center-ul ofera Suport Clienti prin:

  • Gestionarea apelurilor inbound si outbound;
  • Gestionarea apelurilor help desk;
  • Actualizări ale informaţiilor din baza de date;
  • Actualizări ale informaţiilor de facturare;

Gestionarea si soluţionarea reclamaţiilor.

Cautare

Sunati-ma

Introduceti numarul de telefon mobil
si va vom contacta noi:

Ce spun clientii nostri?

"Sunt foarte multumit de colaborarea cu ProCall. Rezultatele mi-au depasit asteptarile!"
Iulian Motoi
(Elian Solutions)
"Ce imi place la ProCall? Seriozitatea cu care lucrati, interesul pe care il manifestati pentru a transforma o campanie de telemarketing intr-o campanie de succes si, nu in ultimul rand, pretul."
Mihai Olteanu
(Anzi Soft)
"Foarte bun raportul calitate - pret. Calitatea se traduce prin... rezultate... si prin rapiditatea cu care apar."
Gabriel Ionescu
(Synergizer)