Preluare comenzi

Seviciul de preluare comenzi de la ProCall presupune inregistrarea si procesarea comenzilor clientilor, prin intermediul telefonului, concomitent cu actualizarea si completarea bazei de date bazei.

Punem la dispozitia companiilor operatori cu experienţa, care sunt instruiţi pentru a răspunde rapid şi eficient nevoilor clienţilor, în conformitate cu script-urile dumneavoastră, capabili să ofere asistenţă clienţilor, cât şi să exploateze oportunităţile de cross selling şi de up selling ce apar. Sistemul de raportare ProCall va permite sa fiti in permanenta la curent cu rezultatele campaniei.

Apelurile telefonice inbound pentru preluare comenzi sunt redirecţionate către ProCall dinspre liniile dumneavoastră sau sunt inregistrate direct pe un număr de telefon netaxabil pe care vi-l punem la dispoziţie. Putem gestiona:

  • toate comenzile dumneavoastră telefonice;
  • numai comenzile dumneavoastră telefonice intrate după orele de program ;
  • putem asigura preluarea comenzilor care vă depăşesc posibilităţile de gestionare ;
  • putem asigura preluarea comenzilor în mod sporadic în timpul zilei, atunci când dumneavoastră nu aveţi posibilitatea de a efectua acest lucru.

Prin intermediul serviciului de preluare comenzi inregistram si gestionam toate comenzile sau cererile din partea clientilor dumneavoastra si le introducem intr-un sistem de raportare. Dacă aveţi deja un site web şi un sistem de introducere a comenzilor, putem să creăm o interfaţă in software-ul nostru de Call Center pentru a procesa în acest mod comenzile sau le putem transmite prin e-mail sau fax.

Cautare

Sunati-ma

Introduceti numarul de telefon mobil
si va vom contacta noi:

Ce spun clientii nostri?

"Sunt foarte multumit de colaborarea cu ProCall. Rezultatele mi-au depasit asteptarile!"
Iulian Motoi
(Elian Solutions)
"Ce imi place la ProCall? Seriozitatea cu care lucrati, interesul pe care il manifestati pentru a transforma o campanie de telemarketing intr-o campanie de succes si, nu in ultimul rand, pretul."
Mihai Olteanu
(Anzi Soft)
"Foarte bun raportul calitate - pret. Calitatea se traduce prin... rezultate... si prin rapiditatea cu care apar."
Gabriel Ionescu
(Synergizer)