SERVICII DE CAPTARE LEAD-uri

ProCall are o întreagă varietate de servicii de captare lead-uri care pot determina succesul oricărei afaceri. ProCall ştie foarte bine că fiecare apel telefonic reprezintă o oportunitate. Şi fiecare oportunitate trebuie exploatată cât mai rapid. Pentru a profita de fiecare potenţial lead, ProCall utilizează multe instrumente menite să ajute la transformarea unui apel telefonic sau a unui contact cu un client într-un lead pregătit de vânzare.

Serviciile de captare a lead-urilor reprezintă o necesitate pentru toate companiile întrucât ele determină creşterea rezultatelor de comercializare prin exploatarea fiecărui lead.

Preluarea apelului direct prin operatori

Studiile demonstrează că există de trei ori mai multe şanse ca un apelant să lase un mesaj atunci când comunică cu un operator live, decât atunci când este conectat la o căsuţă vocală sau la robot telefonic. Dacă beneficiaţi de prezenţa operatorilor live de la ProCall pentru a prelua fiecare apel, captarea lead-ului este pe mâini bune. Studiile au demonstrat că aproape 70% dintre apelanţi închid atunci când le răspunde un robot. Simpla prezenţă a unui serviciu de preluare a apelurilor de către un recepţionist live face să fie exploatată fiecare nouă şansă reprezentată de un potenţial nou client care apelează. A avea servicii de captare a lead-ului care funcţionează cu promptitudine înseamnă a oferi servicii şi la orele convenabile clienţilor şi a fi capabili să capturaţi lead-ul atunci când cineva este interesat de serviciile dumneavoastră. Dacă anumiti clienţii văd o reclamă într-un ziar, pe internet sau dacă aud de firma dumneavoastra de la un prieten, este necesar să fiţi prezent pentru a converti acel lead „fierbinte” într-un act de vânzare, iar noi vă putem ajuta în acest sens.

Serviciile noastre de captare lead prin operatori live sunt sprijinite de serviciile noastre complete de Call Center. Nu contează la ce oră apelează lead-urile, noi putem finaliza actul de vânzare prin:

  • Preluarea şi procesarea comenzilor şi a plăţilor pentru produsele şi serviciile dumneavoastră.
  • Efectuarea de rezervări pentru apelanţi pentru orice fel de evenimente viitoare cât şi procesarea plăţilor acestora, asigurarea unui suport de acomodare şi furnizarea de informaţii cu privire la cursul sau la seminarul respectiv.
  • Asigurarea serviciilor prompte de Customer Service
  • Elaborarea de sondaje şi chestionare complete pentru clienţi pentru a vă asista în mai buna cunoaştere a clienţilor respectivi.   

Stabilirea întâlnirilor

Capacitatea de a programa o întâlnire direct în punctul de contact oferă companiilor un avantaj faţă de competitori. ProCall este capabil să opereze cu platformele de programare existente în cadrul companiilor, dar are şi posibilitatea de a furniza un sistem de programare întâlniri propriu. Prin adăugarea posibilităţilor de programare a întâlnirilor la un pachet de servicii de preluare apeluri, transformarea lead-urilor şi a clienţilor existenţi în întâlniri devine cel mai simplu aspect al afacerii.

Transfer apel

Imaginaţi-vă că aveţi un operator care preia apelurile care nu ia niciodată pauze şi are un cost minimal pe ora. Asta este ceea ce vă poate oferi ProCall prin serviciul său de transfer apel live. Acest serviciu nu numai că va capta lead-uri, dar va si transmite apelurile către destinaţia corespunzătoare pentru a asigura gestionarea adecvată a fiecărei şanse într-un mod cât mai bun cu putinta. Recepţionistul personal poate transfera usor orice apel către dumneavoastră.

Fiecare cont de serviciu de preluare apeluri este configurat în conformitate cu scripturile şi pe baza cerintelor puse la dispoziţie de dumneavoastră. Dacă aveţi o afacere în domeniul serviciilor şi aveţi nevoie de noi să accesaţi un calendar online pentru a completa rubricile disponibile sau a vinde produse printr-o facilitate online, agenţii noştri Call Center vor capta lead-urile prin furnizarea tuturor răspunsurilor şi a resurselor pe care şi dumneavoastră le-aţi pune la dispoziţie din propriul biroul. Suntem capabili să răspundem solicitărilor clienţilor urmând scripturile şi să transferăm apelul sau lead-ul „fierbinte” către dumneavoastră conform instrucţiunilor pe care ni le transmiteti.

Captarea lead-urilor transmise prin mesaje cu livrarea imediată a acestora

Fiecare mesaj preluat de către ProCall poate fi, de asemenea, transmis în format text, prin e-mail sau pe internet. Aveti posibilitatea să aflaţi despre fiecare lead cât mai rapid posibil si să transformaţi lead-urile în acte de vânzare.

Exploatarea la maxim a lead-urilor generate de publicitate

Publicitatea prin internet, prin materiale tipărite şi prin marketing direct sunt modalităţi excelente de a trezi interesul în produsul sau serviciul dumneavoastră, dar ce se întâmplă când apelul telefonic este preluat de un robot sau când vizitatorul paginii de internet are nevoie de informaţii şi ar dori să vorbească cu un reprezentant al companiei? Avem experienţă în proiecte care includ campanii de publicitate de toate tipurile şi care genereaza un volum ridicat de apeluri telefonice.

  • Captarea lead-ului de pe urma publicităţii TV: dacă faceţi reclamă la TV şi aveţi nevoie de o modalitate de a gestiona un volum ridicat de apeluri intrate şi de a transforma acele lead-uri în acte de vânzare, ProCall poate fi solutia.
  • Captarea lead-ului de pe urma publicităţii web: publicitatea web poate genera multe lead-uri, iar serviciile noastre de captare a lead-urilor pot răspunde nevoilor clienţilor cu o deosebită promptitudine. Mulţi vizitatori ai paginii dumneavoastră de internet care vă răspund la respectiva publicitate fac aceasta după orele de lucru, după programul dumneavoastră de activitate, atunci când nu sunteţi disponibil. Serviciile noastre de captare a lead-ului vă asigură că cineva va fi mereu prezent atunci, in numele dumneavoastra.

Banii cheltuiţi pe publicitate sunt irosiţi dacă nu aveţi pusă la punct o modalitate de a gestiona lead-ul generat şi de a-l exploata la maxim. Prin parteneriatul cu ProCall, compania dumneavoastră poate fi sigură că se va face totul pentru ca lead-urile să fie transformate în acte de vânzare.  

Cautare

Sunati-ma

Introduceti numarul de telefon mobil
si va vom contacta noi:

Ce spun clientii nostri?

"Sunt foarte multumit de colaborarea cu ProCall. Rezultatele mi-au depasit asteptarile!"
Iulian Motoi
(Elian Solutions)
"Ce imi place la ProCall? Seriozitatea cu care lucrati, interesul pe care il manifestati pentru a transforma o campanie de telemarketing intr-o campanie de succes si, nu in ultimul rand, pretul."
Mihai Olteanu
(Anzi Soft)
"Foarte bun raportul calitate - pret. Calitatea se traduce prin... rezultate... si prin rapiditatea cu care apar."
Gabriel Ionescu
(Synergizer)