CERCETARI DE PIATA

Cercetarile de piata contribuie la îmbunătăţirea renumelui brandului, la fidelizarea si cunoasterea clienţilor, la clădirea loialităţii şi la crearea unui dialog deschis si reprezintă, în acelasi timp, o metodă de a creşte nivelul serviciilor oferite clientilor (Customer Service).

Orice sondaj outbound reprezintă o unealtă unică pentru a crea o interacţiune cu clientul şi pentru a afla multe informaţii în ambele sensuri, atât clientul despre companie, cât şi compania despre client. Principalul obiectiv al cercetarilor de piata realizata îl reprezinta obtinerea elementelor de analiza necesare pentru luarea unor decizii strategice.

Cercetarile de piaţa se adreseaza companiilor care doresc sa-si îmbunataţeasca vizibilitatea pe piaţa sau sa înţeleaga mai bine mediul în care activeaza. Studiul de piaţa vă ajuta in orientarea strategiei companiei dumneavoastra, în privinţa dezvoltari si în gasirea de noi oportunitaţi pe piaţa ţinta.

Prin ProCall puteti realiza campanii de interviuri telefonice pentru diverse studii de piaţă sau sondaje de opinie. Agentii nostri specializati si tehnologia de care dispunem asigura inregistrarea tuturor informatiilor in format electronic si obtinerea de rapoarte periodice complexe, pe baza carora dumneavoastra sa aveti o imagine realista asupra rezultatelor campaniei.

Studiile de piata oferite de ProCall sunt eficiente in contextul in care timpul de intervievare este mic, respondentii dedicand timp minim pentru a raspunde la sondaj. Costurile sunt mai mici decat in cazul metodelor de intervievare clasice, iar rezultatele sunt centralizate rapid; persoana ce realizeaza interviul noteaza rezultatele in format electonic (direct in calculator), economisind timp.

Se pot realiza atat sondaje unice cat si sondaje periodice, urmarind evolutia procesului in timp. Va sunt oferite informatii legate de campanie, pe parcursul desfasurarii sondajului, cat si informatiile finale centralizate si concluziile aferente.

Cautare

Sunati-ma

Introduceti numarul de telefon mobil
si va vom contacta noi:

Ce spun clientii nostri?

"Sunt foarte multumit de colaborarea cu ProCall. Rezultatele mi-au depasit asteptarile!"
Iulian Motoi
(Elian Solutions)
"Ce imi place la ProCall? Seriozitatea cu care lucrati, interesul pe care il manifestati pentru a transforma o campanie de telemarketing intr-o campanie de succes si, nu in ultimul rand, pretul."
Mihai Olteanu
(Anzi Soft)
"Foarte bun raportul calitate - pret. Calitatea se traduce prin... rezultate... si prin rapiditatea cu care apar."
Gabriel Ionescu
(Synergizer)