LEAD GENERATION

Prin serviciul Lead Generation de la ProCall sunt stabilite intalniri sau generate lead-uri calificate atât pentru vânzari simple cât si pentru vânzari complexe.

Procesul de Lead Generation începe prin a învăţa cât mai multe despre compania şi afacerea dumneavoastră. Pentru a putea furniza servicii eficiente de Lead Generation, personalul nostru trebuie să fie capabil să se identifice cu aspectele cheie ale afacerii dumneavoastră şi să cunoască îndeajuns de bine structura afacerii şi a companiei.

Profesionalismul echipei ProCall si tehnologia de care dispunem, permite contactarea segmentului de clienti stabilit dupa criterii specifice, prezentarea detaliata a ofertei, calificarea conform cerintelor dumneavoastra, crearea modelului specific de actiune, fixarea la cerere a intalnirilor de achizitie si transferarea tuturor acestor informatii catre echipa dumneavoastra de vanzari.

Toate intalnirile stabilite, precum si toate contactele realizate sunt inregistrate electronic, datele fiind verificate pentru a ne asigura ca sunt actualizate si conforme cu realitatea.

Serviciile noastre de Lead Generation includ:

  • Fixare întâlniri: este unul dintre cele mai populare servicii de Lead Generation. Operatorul ProCall va programa întâlniri cu lead-ul sau va transfera direct lead-ul către unul dintre membrii echipei dumneavoastră de vânzare.
  • Calificare lead: calificarea lead-urilor este esenţială în cadrul oricărui serviciu de Lead Generation întrucât separă solicitările de servicii de lead-urile care sunt pregătite pentru a achiziţiona.
  • Reactivare lead: putem coordona un plan de reconectare la lead-uri mai vechi, pentru a testa interesul lor din prezent.
  • Management lead: managementul lead-ului este un proces complet oferit în cadrul serviciului nostru de Lead Generation. Contactăm lead-ul, continuăm comunicarea cu el şi îl calificăm pentru a-l apropia cât se doreşte de mult de actul final al vânzării.
  • Promoţii şi înregistrări: promoţiile, seminariile şi înregistrările reprezintă o modalitate excelentă de a genera lead-uri. ProCall poate gestiona înregistrările pentru cursurile, promoţiile, seminariile, conferinţele sau evenimentele din cadrul companiei dumneavoastră.
  • Procesarea solicitărilor inbound: pe lângă serviciile de Lead Generation, noi putem, de asemenea, gestiona apeluri telefonice inbound, pentru ca să nu pierdeţi vreun lead potenţial.
  • Servicii de urmărire lead-uri: urmărirea unui lead este probabil cea mai importantă parte a procesului de vanzare. ProCall va continua comunicarea cu lead-urile dumneavoastră, conform procedurii stabilite.

Experienta ProCall si tehnologia call center de care dispunem, ne permit sa setam rapid orice campanie Lead Generation. Telefonul este cea mai eficientă modalitate de a obţine intalniri care au cea mai mare probabilitate să se transforme în vânzări, iar operatorii nostri instruiti sunt pregatiti sa genereze lead-uri atat pentru vanzari B2B (vanzari catre firme) cat si pentru vanzari B2C (vanzari catre clienti persoane fizice).

Cautare

Sunati-ma

Introduceti numarul de telefon mobil
si va vom contacta noi:

Ce spun clientii nostri?

"Sunt foarte multumit de colaborarea cu ProCall. Rezultatele mi-au depasit asteptarile!"
Iulian Motoi
(Elian Solutions)
"Ce imi place la ProCall? Seriozitatea cu care lucrati, interesul pe care il manifestati pentru a transforma o campanie de telemarketing intr-o campanie de succes si, nu in ultimul rand, pretul."
Mihai Olteanu
(Anzi Soft)
"Foarte bun raportul calitate - pret. Calitatea se traduce prin... rezultate... si prin rapiditatea cu care apar."
Gabriel Ionescu
(Synergizer)