Vanzari (Telesales)

Serviciul Telesales (vanzari prin telefon) permite atingerea unor obiective de crestere sau sustinere a vanzarilor.

Doriti sa initiati o campanie de vanzari si sa contactati o baza cat mai mare de clienti, intr-un timp cat mai scurt, cu costuri minime si rezultate maxime? Echipa de profesionisti ProCall va sta la dispozitie. Operatorii nostri pot fi instruiti astfel incat sa functioneze ca o extensie a propriului dumneavoastra departament de vanzari.

In stabilirea segmentului de clienti care urmeaza a fi contactat, va putem pune la dispozitie o baza larga de date, impartita pe domenii de activitate, marimea companiilor, arii geografice.

Serviciul nostru de Lead Generation este capabil să preia apeluri generate de publicitatea TV, web, prin afişe, materiale tipărite şi radio. Operatorii ProCall pot să identifice lead-ul potenţial pe baza specificaţiilor primite, asigurând folosirea în mod eficient a resurselor proprii.

Vânzările business to business (B2B) necesită o abordare diferită faţă de vânzarea directă către client (B2C):

  • Vânzări telefonice eficiente: abilitatea de a utiliza strategii eficiente pentru o gamă diversă de aplicaţii.
  • Identificarea nevoilor clientilor: Prin identificarea nevoilor clientului, operatorii noştri vă vor furniza mai multe informaţii utile.
  • Rapoarte telesales: Rapoartele de vânzări vă permit să monitorizaţi eficienţa şi să faceţi ajustări pentru o profitabilitate mai bună.

 Atunci când vreti sa dezvoltaţi un program de vânzări telefonice B2C de succes, este necesar să aveţi în vedere că vânzarea către consumatori necesită o abordare diferită faţă de vânzarea către o companie. Un utilizator final este posibil să nu fie atât de priceput în privinţa unui produs sau serviciu, astfel că este esenţială explicarea suficient de detaliată a articolelor comercializate. ProCall vine în intampinarea nevoilor dumneavastra prin operatori instruiti si tehnologie call center performanta.

Cautare

Sunati-ma

Introduceti numarul de telefon mobil
si va vom contacta noi:

Ce spun clientii nostri?

"Sunt foarte multumit de colaborarea cu ProCall. Rezultatele mi-au depasit asteptarile!"
Iulian Motoi
(Elian Solutions)
"Ce imi place la ProCall? Seriozitatea cu care lucrati, interesul pe care il manifestati pentru a transforma o campanie de telemarketing intr-o campanie de succes si, nu in ultimul rand, pretul."
Mihai Olteanu
(Anzi Soft)
"Foarte bun raportul calitate - pret. Calitatea se traduce prin... rezultate... si prin rapiditatea cu care apar."
Gabriel Ionescu
(Synergizer)