Servicii Contact Center

Serviciile Contact Center sunt bazate pe necesitatea de a acorda atentie sporita relatiilor cu clientii, prin capacitatea de a răspunde în timp real, cu ajutorul unui operator help desk.

ProCall ofera servicii clienţilor care doresc să-şi mareasca gradul de fidelizare a propriilor clienţi, punandu-le la dispozitie operatori cu experienta si disponibilitate pentru a răspunde obiecţiilor clienţilor, simultan cu cresterea vânzărilor. Existăm pentru a ajuta afacerea dumneavoastră să-şi atingă şi să-şi depăşească obiectivele de vânzare şi de fidelizare.

Cu operatori profesionisti si tehnologie avansata de rutare a apelurilor, suntem capabili să oferim soluţii complexe pentru orice domeniu.

Pentru mai multe informaţii cu privire la serviciile noastre şi la modul în care vă putem ajuta, vă rugăm sa folositi referintele de mai jos.

Cautare

Sunati-ma

Introduceti numarul de telefon mobil
si va vom contacta noi:

Ce spun clientii nostri?

"Sunt foarte multumit de colaborarea cu ProCall. Rezultatele mi-au depasit asteptarile!"
Iulian Motoi
(Elian Solutions)
"Ce imi place la ProCall? Seriozitatea cu care lucrati, interesul pe care il manifestati pentru a transforma o campanie de telemarketing intr-o campanie de succes si, nu in ultimul rand, pretul."
Mihai Olteanu
(Anzi Soft)
"Foarte bun raportul calitate - pret. Calitatea se traduce prin... rezultate... si prin rapiditatea cu care apar."
Gabriel Ionescu
(Synergizer)