Serviciu Contact Center

ProCall ofera clientilor un serviciu contact center de calitate la cele mai mici preturi.

Contact center-ul nostru pune la dispozitia clienţilor dumneavoastră canale de comunicare variate, care includ linii telefonice dedicate inbound si outbound, fax, e-mail, mesaje online. Putem asigura servicii de vânzări prin implicarea în cross-selling şi up selling şi va putem ajuta, de asemenea,  in dezvoltarea relaţiei cu clienţii, oferindu-vă servicii help desk.

Serviciu contact center accesibil ca preţ

ProCall pune la dispozitia partenerilor sai operatori instruiţi să răspundă şi să rezolve apeluri telefonice, la un pret mai mult decat accesibil, datorita tarifarii la minut a timpului efectiv lucrat.

Prin intermediul multiplelor canale de comunicare inbound şi outbound, operatorii noştri pot reacţiona la apeluri cu rapiditate, făcând ca relaţia cu clientii să funcţioneze mai usor, mai eficient şi la un preţ accesibil.

De ce contact center ProCall

Contact center-ul ProCall dispune de tehnologie performanta şi de operatori contact center pregatiti si cu experienta in acest domeniu. ProCall se adreseaza atat companiilor mici si mijlocii din Romania, cat si companiilor mari si multinationalelor, iar partenerii nostri sunt companii din diverse domenii de activitate. Serviciile contact center ProCall pot fi personalizate pentru a corespunde exact nevoilor companiei dumneavoastra. Obiectivul contact center-ului nostru este să asiguram clienţilor serviciile de care au nevoie şi chiar să le depăşim aşteptările.

Cautare

Sunati-ma

Introduceti numarul de telefon mobil
si va vom contacta noi:

Ce spun clientii nostri?

"Sunt foarte multumit de colaborarea cu ProCall. Rezultatele mi-au depasit asteptarile!"
Iulian Motoi
(Elian Solutions)
"Ce imi place la ProCall? Seriozitatea cu care lucrati, interesul pe care il manifestati pentru a transforma o campanie de telemarketing intr-o campanie de succes si, nu in ultimul rand, pretul."
Mihai Olteanu
(Anzi Soft)
"Foarte bun raportul calitate - pret. Calitatea se traduce prin... rezultate... si prin rapiditatea cu care apar."
Gabriel Ionescu
(Synergizer)