Telemarketing

ProCall, prin serviciul de telemarketing, creste veniturile si portofoliul de clienti si asigura promovarea in mod profesionist a produselor si serviciilor dumneavoastra, catre clientii existenti sau prospecti, cat si colectarea feedback-ului acestora, in format electronic.

Tehnologia utilizata de ProCall permite generarea de rapoarte periodice (zilnice, saptamanale sau lunare) usor de urmarit si usor de folosit, care contin informatii detaliate referitoare la campaniile de telemarketing in desfasurare pentru compania dumneavoastra, astfel incat  sa aveti o imagine realista asupra rezultatelor.

Agenţii noştri de telemarketing sunt operatori Call Center profesionişti . La ProCall alocăm timpul necesar pentru a vă înţelege produsele şi serviciile oferite şi lucrăm împreună cu dumneavoastră pentru a stabili obiectivele. Integrăm eforturile noastre cu eforturile departamentului dumneavoastră de marketing,  pentru a creste eficienţa managementului relaţiilor cu clienţii şi gradul de multumire a clienţilor dumneavoastra.

ProCall dispune de personal cu experienta, capabil să efectueze un volum ridicat de apeluri către clienţi, într-un timp mai scurt decât timpul care ar fi necesar în acest sens multor departamente de vânzări sau de suport.

Unul dintre principalele motive pentru care majoritatea companiilor apeleaza la acest serviciu este eficientizarea eforturilor lor şi a departamentelor lor de vânzări. Agenţii de telemarketing sunt instruiţi să reprezinte compania dumneavoastra ca si cum ar fi proprii dumneavoastra angajati iar echipa dumneavoastră isi poate canaliza atentia pe activitatea de baza a companiei.

Serviciile noastre de telemarketing sunt susţinute de o tehnologie call center performanta, dezvoltata astfel încât să conducă la cea mai profitabilă experienţă de telemarketing pentru clienţii noştri. Integrăm servicii precum raportarea zilnică a apelurilor, înregistrarea convorbirilor şi abilitatea de a transfera lead-urile proaspete direct către dumneavoastra . Externalizarea acestui serviciu către ProCall, vă ajută să va reduceti costurile operative, prin concentrarea eforturilor pe lead-urile pe care noi le generăm, în loc să pierdeţi ore în şir cu generarea acestora. ProCall vine cu experienţă in telemarketing şi in activitatea de call center, pentru a crea o aplicaţie unică ce se potriveşte perfect nevoilor clientului.

Doriti o campanie de telemarketing de succes? Contactati-ne acum, va oferim consultanta si testare gratuita!

Aveti nevoie de profesionisti! Aveti nevoie de ProCall!

Cautare

Sunati-ma

Introduceti numarul de telefon mobil
si va vom contacta noi:

Ce spun clientii nostri?

"Sunt foarte multumit de colaborarea cu ProCall. Rezultatele mi-au depasit asteptarile!"
Iulian Motoi
(Elian Solutions)
"Ce imi place la ProCall? Seriozitatea cu care lucrati, interesul pe care il manifestati pentru a transforma o campanie de telemarketing intr-o campanie de succes si, nu in ultimul rand, pretul."
Mihai Olteanu
(Anzi Soft)
"Foarte bun raportul calitate - pret. Calitatea se traduce prin... rezultate... si prin rapiditatea cu care apar."
Gabriel Ionescu
(Synergizer)