Agentie Telemarketing

Multe companii de succes au ajuns la concluzia că a contracta o agenţie de telemarketing pentru asistenţă în activităţile de vânzări (telesales) este o modalitate profitabilă şi eficientă de a-şi multiplica eforturile de vânzări.

Indiferent daca este utilizată pentru a contacta potenţiali clienţi, pentru a genera lead-uri sau pentru a deservi clienţii existenţi, o agenţie de telemarketing furnizează un serviciu profitabil în multe domenii diferite de activitate.

La ProCall alocăm timpul necesar pentru a vă înţelege produsele şi serviciile oferite şi lucrăm împreună cu dumneavoastră pentru a stabili obiectivele. Integrăm eforturile noastre cu eforturile departamentului dumneavoastră de marketing,  pentru a creste eficienţa managementului relaţiilor cu clienţii şi gradul de multumire a clienţilor dumneavoastra. Agenţii noştri de telemarketing sunt capabili să gestioneze un volum ridicat de apeluri, într-un timp mai scurt decât timpul care ar fi necesar în acest sens multor departamente de vânzări sau de suport.

Folosirea unei agenţii de Telemarketing pentru servicii Customer Support

Se presupune că telemarketingul este similar cu vânzările (telesales outbound), dar adevărul este că o mare parte a serviciilor de telemarketing este focalizată către serviciile de Customer Support. Putem integra acest serviciu cu CRM-ul dumneavoastră pentru a vă asigura asistenţă în privinţa nevoilor specifice de Customer Support. Companiile folosesc serviciile noastre pentru:

  • Urmărirea post-vânzare;
  • Asigurarea gradului de mulţumire a clienţilor;
  • Descoperirea şi remedierea problemelor şi nemulţumirilor clienţilor;
  • Verificarea nevoii clienţilor de a plasa o comandă suplimentară.

Servicii accesibile Telemarketing

Graţie faptului că investim timp în instruirea personalului nostru şi si dispunem de tehnologie Call Center performanta, putem să oferim clientilor nostri un serviciu telemarketing de calitate, la preţuri accesibile.

Prin proiectele Telemarketing derulate in parteneriat cu ProCall companiile isi imbunatatesc imaginea pe piata, isi cresc numarul de potentiali clienti (outbound Telemarketing), isi dezvolta relatiile cu clientii existenti si isi sporesc vanzarile.

Cautare

Sunati-ma

Introduceti numarul de telefon mobil
si va vom contacta noi:

Ce spun clientii nostri?

"Sunt foarte multumit de colaborarea cu ProCall. Rezultatele mi-au depasit asteptarile!"
Iulian Motoi
(Elian Solutions)
"Ce imi place la ProCall? Seriozitatea cu care lucrati, interesul pe care il manifestati pentru a transforma o campanie de telemarketing intr-o campanie de succes si, nu in ultimul rand, pretul."
Mihai Olteanu
(Anzi Soft)
"Foarte bun raportul calitate - pret. Calitatea se traduce prin... rezultate... si prin rapiditatea cu care apar."
Gabriel Ionescu
(Synergizer)