Servicii Outbound

Servicii Outbound prin specialişti Call Center

Operatorii experimentati de la ProCall si tehnologia call center performanta ne ajuta sa oferim companiilor servicii outbound de calitate, la cele mai mici pteturi.

Programare întâlniri

ProCall oferă un serviciu outbound de programare întâlniri, cât şi echivalentul inbound al acestuia. Stabilirea întâlnirilor în cadrul unui serviciu de preluare apeluri ajută companiile să-şi extindă obiectivele. Fixarea întâlnirilor este un pas crucial în procesul de vânzare. Prin serviciile outbound de programare, compania alege o abordare pro-activă.

Urmărire emailuri

Serviciile outbound Call Center de la ProCall includ asigurarea răspunsurilor la emailuri. Acest serviciu este în mod special valoros în asigurarea suportului email pentru programe specifice de marketing.

Reminder întâlniri

Serviciile outbound de la ProCall includ semnalizarea către clienţi a întâlnirilor. Acest serviciu este valoros întrucât un apel de reamintire creşte procentul întâlnirilor neratate cu aproape 50%. Cuplat cu serviciul de preluare apeluri, serviciul de programare permite clienţilor reprogramarea în cazul în care apare un conflict cu o întâlnire existentă.

Promoţii de produse şi lansări pe piaţă

ProCall ofera soluţia care da rezultate în lansarea unui nou produs sau în promovarea unuia existent. Aceeaşi filozofie se aplică atunci când companiile îşi promovează serviciile. Apelul telefonic este cea mai bună modalitate de a prezenta publicului produsul, serviciul sau promoţia.

Sondaje şi cercetări de piaţă

Call Center-ul nostru poate efectua sondaje pentru a ajuta compania dumneavoastră să determine unde şi cum este recomandat să-şi direcţioneze resursele. Ajutând o companie „să-şi facă temele de casă”, ProCall poate schimba aspectul unei afaceri prin serviciile sale outbound. Cunoaşterea de dinainte a etapelor necesare este factorul cheie în multe procese decizionale.

Lead Generation

Departamentele de vânzări au nevoie de îndrumări, de impulsuri către vânzări efective. ProCall are soluţia prin serviciul său outbound de Lead Generation. Telefonul este cea mai eficientă modalitate de a obţine intalniri care au cea mai mare probabilitate să se transforme în vânzări.

Vânzări şi Marketing

Vindeţi-vă produsul sau serviciul si comercializaţi-vă bunurile. Puse una peste alta, serviciile de vânzări telefonice sunt cea mai bună modalitate de a dezvolta afacerea. Prin ieşirea în evidenţă şi adoptarea unei poziţii, o afacere potenţială va deveni o afacere efectivă.

Cautare

Sunati-ma

Introduceti numarul de telefon mobil
si va vom contacta noi:

Ce spun clientii nostri?

"Sunt foarte multumit de colaborarea cu ProCall. Rezultatele mi-au depasit asteptarile!"
Iulian Motoi
(Elian Solutions)
"Ce imi place la ProCall? Seriozitatea cu care lucrati, interesul pe care il manifestati pentru a transforma o campanie de telemarketing intr-o campanie de succes si, nu in ultimul rand, pretul."
Mihai Olteanu
(Anzi Soft)
"Foarte bun raportul calitate - pret. Calitatea se traduce prin... rezultate... si prin rapiditatea cu care apar."
Gabriel Ionescu
(Synergizer)