Servicii Telemarketing

Telemarketingul asigura promovarea in mod profesionist a produselor si serviciilor dumneavoastra, catre clientii existenti sau prospecti, cat si colectarea feedback-ului acestora, in format electronic.

Tehnologia utilizata de ProCall permite generarea de rapoarte periodice (zilnice, saptamanale sau lunare) usor de urmarit si usor de folosit, care contin informatii detaliate referitoare la campaniile de telemarketing in desfasurare pentru compania dumneavoastra, astfel incat  sa aveti o imagine realista asupra rezultatelor.

La ProCall alocăm timpul necesar pentru a vă înţelege produsele şi serviciile oferite şi lucrăm împreună cu dumneavoastră pentru a stabili obiectivele. Integrăm eforturile noastre cu eforturile departamentului dumneavoastră de marketing,  pentru a creste eficienţa managementului relaţiilor cu clienţii şi gradul de multumire a clienţilor dumneavoastra. Dispunem de personal cu experienta, capabil să efectueze un volum ridicat de apeluri către clienţi, într-un timp mai scurt decât timpul care ar fi necesar în acest sens multor departamente de vânzări sau de suport.

Unul dintre principalele motive pentru care majoritatea companiilor apeleaza la acest serviciu este eficientizarea eforturilor lor şi a departamentelor lor de vânzări. Agenţii de telemarketing sunt instruiţi să reprezinte compania dumneavoastra ca si cum ar fi proprii dumneavoastra angajati, astfel încât echipa dumneavoastră isi poate canaliza atentia pe activitatea de baza a companiei.

Serviciile noastre de telemarketing sunt susţinute de o tehnologie call center performanta, dezvoltata astfel încât să conducă la cea mai profitabilă experienţă de telemarketing pentru clienţii noştri. Integrăm servicii precum raportarea zilnică a apelurilor, înregistrarea convorbirilor şi abilitatea de a transfera lead-urile proaspete direct către dumneavoastra . Externalizarea acestor servicii către ProCall, vă ajută să vă reduceti costurile operative, prin concentrarea pe lead-urile pe care noi le generăm, în loc să pierdeţi ore în şir cu generarea acestora.

Cautare

Sunati-ma

Introduceti numarul de telefon mobil
si va vom contacta noi:

Ce spun clientii nostri?

"Sunt foarte multumit de colaborarea cu ProCall. Rezultatele mi-au depasit asteptarile!"
Iulian Motoi
(Elian Solutions)
"Ce imi place la ProCall? Seriozitatea cu care lucrati, interesul pe care il manifestati pentru a transforma o campanie de telemarketing intr-o campanie de succes si, nu in ultimul rand, pretul."
Mihai Olteanu
(Anzi Soft)
"Foarte bun raportul calitate - pret. Calitatea se traduce prin... rezultate... si prin rapiditatea cu care apar."
Gabriel Ionescu
(Synergizer)