Telemarketing Contact Center

Telemarketing-ul este un instrument util pentru afacerile care sunt în căutarea modalităţilor de generare lead-uri.

ProCall dispune de experienţa necesară pentru a desfăşura o campanie eficientă de telemarketing. Avem experienţă în domeniul telemarketing-ului, cu numeroşi clienţi, din diferite domenii de activitate. Software-ul performant, folosit pentru campaniile de telemarketing outbound, ii asigura pe clientii nostri de faptul că apelurile outbound sunt de fiecare dată realizate în aşa fel încât să beneficieze cât mai mult de investiţiile făcute în aceste servicii.

Contact Center-ul ProCall ofera un serviciu telemarketing de cea mai buna calitate

Contact Center-ul ProCall poate oferi companiei servicii de telemarketing inbound şi outbound de încredere. Contact Center-ul nostru manipulează sute de mii de apeluri pe an, atât în proiecte telemarketing inbound, cât şi în proiecte outbound.

  • Contact Center– Telemarketing Outbound : Contact Center-ul ProCall pune la dispozitie agenţi instruiţi, care pot initia apeluri telemarketing în numele dumneavoastra. Suntem specializaţi în conversia in vânzări, în calificarea lead-urilor, în precalificarea lead-urilor, în colectarea comenzilor de vânzare, avem chiar şi abilitatea de a încheia vânzarea dacă ne oferiţi suficiente informaţii.
  • Contact Center – Telemarketing Inbound: atunci când apelurile dumneavoastra intră către Contact Center ProCall , acestea sunt rutate către profesionişti în vânzări, abili în captarea interesului (a lead-ului) şi în asigurarea unui brand profesional pentru suportul de Customer Service.

Pentru a afla mai multe despre serviciile Telemarketing inbound sau outbound, va rugam sa ne contactati. Unul dintre agenţii noştri de vânzări va răspunde solicitării dumneavoastra şi vă va oferi mai multe detalii.

Cautare

Sunati-ma

Introduceti numarul de telefon mobil
si va vom contacta noi:

Ce spun clientii nostri?

"Sunt foarte multumit de colaborarea cu ProCall. Rezultatele mi-au depasit asteptarile!"
Iulian Motoi
(Elian Solutions)
"Ce imi place la ProCall? Seriozitatea cu care lucrati, interesul pe care il manifestati pentru a transforma o campanie de telemarketing intr-o campanie de succes si, nu in ultimul rand, pretul."
Mihai Olteanu
(Anzi Soft)
"Foarte bun raportul calitate - pret. Calitatea se traduce prin... rezultate... si prin rapiditatea cu care apar."
Gabriel Ionescu
(Synergizer)