Telemarketing ProCall

Prin serviciul Telemarketing, la ProCall suntem capabili să gestionam campanii de telemarketing inbound şi outbound.

Clientul are două opţiuni: să ne pună la dispoziţie propria listă de potenţiale persoane de contact sau sa utilizeze baza noastra de date.

Taxele percepute pentru acest serviciu sunt în mod normal bazate pe o taxă de setare a campaniei, combinată cu o taxă per minut, percepută pentru timpul alocat de către operator.

Clienţii pot stabili o sumă limită, exprimată în minute pe zi care să nu fie depăşite (de exemplu, clientul informeaza call center-ul cât de mult este dispus să cheltuiască în timpul campaniei pe o zi / săptămână / lună şi campania va fi organizata ca atare.

Procall este capabil să se adapteze nevoilor companiei dumneavoastra, prin organizarea şi implementarea campaniilor pe baza procedurilor puse la dispoziţie.

Ce poate face ProCall pentru dumneavoastra

Telemarketing este un mediu de marketing extrem de eficient privinţa generarii de lead-uri sau în privinţa urmăriri lead-ului deja existent. În cazul în care aveţi o întreprindere mică sau mijlocie, timpul dumneavoastra este investit mai eficient dacă gestionaţi clienţii în loc să vă faceţi griji cu privire la obţinerea unui nou lead sau a unei clientele noi. Apeland la serviciile ProCall puteti obţine informaţii cu privire la afacerea dumneavoastra şi la potenţialii clienţi.

Graţie experienţei noastre în acest mediu de comercializare, ne putem instrui cu rapiditate operatorii, putem configura repede programul şi putem proiecta aplicaţia corespunzătoare Telemarketing-ului în funcţie de nevoile dumneavoastra. Lucram împreună cu dumneavoastra pentru a configura campania de telemarketing care să se potrivească perfect, ţinând cont de cerinţele proprii. Pe măsură ce campania avansează putem face modificări şi putem ajusta procedura initiala.

Oferim clienţilor noştri două tipuri de aplicaţii telemarketing. În primul rând, suntem capabili să furnizăm aplicaţii outbound, cum ar fi stabilirea întâlnirilor, Lead Generation, sondaje, apeluri la rece, vânzări telefonice, cercetări de piaţă, urmărire clienţi şi gestionare/actualizare baze de date.

Lista serviciilor pe care le putem gestiona include pe langa Lead Generation, sondaje de opinie, apeluri la rece, vânzări telefonice, cercetări de piaţă, gestionare/actualizare baze de date si servicii inbound precum preluarea comenzilor, aplicaţii help desk, Customer Service, colectare debite și stabilire intalniri.

Telemarketingul performant necesita tehnologie performanta

Serviciile noastre de telemarketing sunt susţinute de o tehnologie call center performanta, dezvoltata astfel încât să putem oferi clienţii noştri serviciile call center solicitate, la cele mai mici preturi. Aplicatia ProCall permite generarea de statistici si rapoarte complexe privind apelurile inregistrate, astfel incat sa va puteti face usor o imagine realista asupra rezultatelor.

Externalizarea serviciului Telemarketing către ProCall, vă ajută să va reduceti costurile operative, prin concentrarea eforturilor pe lead-urile pe care noi le generăm, în loc să pierdeţi ore în şir cu generarea acestora.

Programele noastre personalizate de telemarketing încep cu obiectivele şi datele dumneavoastra de intrare. Lucrăm împreună, pe toată durata campaniei, pentru a asigura bunul mers al lucrurilor şi pentru a ne asigura că ajungem la obiectivele scontate. Suntem disponibili în timpul întregului proiect de telemarketing prin comunicare constantă şi prin rapoarte detaliate cu privire la succesul campaniei. Cu ajutorul rapoartelor noastre puteţi găsi rapid informaţiile de care aveţi nevoie şi puteţi face îmbunătăţiri acolo unde consideraţi că este necesar.

Avantajele parteneriatului cu ProCall, pentru proiectul dumneavoastra de Telemarketing

Prin externalizarea către ProCall va reduceti cheltuielile deoarece putem iniţia mai multe apeluri telefonice pe unitatea de timp şi avem un succes mai mare decât companiile sau persoanele care nu înţeleg cu adevarat telemarketing-ul.

Iată câteva motive pentru care merită să externalizaţi serviciul Telemarketing către ProCall:

  • Servicii de calitate:  Agenţii ProCall sunt capabili să efectueze mai multe apeluri într-o oră decât un call center neexperimentat şi pot transforma acele apeluri în vânzări.
  • Instalare rapidă: Gratie experientei in campanii de telemarketing, putem seta si demara  proiectul dumneavoastra de telemarketing in cel mai scurt timp.
  • Preţuri accesibile: Nu există campanii de telemarketing care să fie identice, astfel că şi preţurile variază, totuşi noi va putem asigura de structura noastră de tarifare redusă.

 Preţurile / tarifele noastre

Desi multe proiecte se încadrează într-o structură generală de tarifare per minut, nu există două companii sau două afaceri identice, asa incat este dificil să dăm clienţilor noştri un preţ înainte de a afla mai multe detalii despre ceea ce fac şi despre ce nevoi au.

Pentru a primi cotaţia noastră de preţ, vă rugăm să ne contactati!

Cautare

Sunati-ma

Introduceti numarul de telefon mobil
si va vom contacta noi:

Ce spun clientii nostri?

"Sunt foarte multumit de colaborarea cu ProCall. Rezultatele mi-au depasit asteptarile!"
Iulian Motoi
(Elian Solutions)
"Ce imi place la ProCall? Seriozitatea cu care lucrati, interesul pe care il manifestati pentru a transforma o campanie de telemarketing intr-o campanie de succes si, nu in ultimul rand, pretul."
Mihai Olteanu
(Anzi Soft)
"Foarte bun raportul calitate - pret. Calitatea se traduce prin... rezultate... si prin rapiditatea cu care apar."
Gabriel Ionescu
(Synergizer)