Studii de Caz

Studiu de caz: furnizor de software

Clientul este partener al celei mai mari companii de software din lume. Stabilim întalniri de afaceri pentru departamentul de vanzari. O echipă de 4 agenti furnizeaza un flux constant de oportunitati de vanzare calificate. Valoarea oportunitati de vanzare depaseste 200.000 Euro lunar.

Studiu de caz: companie de produse electronice

Clientul este una dintre cele mai mari companii de produse electronice din lume. Urmareste sa-si imbunatateasca performantele pe piata prin asigurarea unor servicii post-vanzare de calitate.
Realizam studiu privind satisfactia clientilor care au apelat la acest tip de servicii. Punem la dispozitia companiei rapoarte complete pentru a putea analiza calitatea serviciilor post-vanzare.

Studiu de caz: companie de produse industriale

Clientul este una dintre cele mai mari companii de produse industriale la cheie din lume. Doreste sa faca un studiu de piata pentru a vedea necesitatea infiintarii unei noi divizii in Romania, axata pe vanzarea unor solutii industriale pentru protectia mediului.

Realizam interviuri cu persoanele din top managementul firmelor tinta pentru a vedea daca aceste solutii industriale sunt in planurile de dezvoltare si daca exista resurse financiare pentru implementare.

Cautare

Sunati-ma

Introduceti numarul de telefon mobil
si va vom contacta noi:

Ce spun clientii nostri?

"Sunt foarte multumit de colaborarea cu ProCall. Rezultatele mi-au depasit asteptarile!"
Iulian Motoi
(Elian Solutions)
"Ce imi place la ProCall? Seriozitatea cu care lucrati, interesul pe care il manifestati pentru a transforma o campanie de telemarketing intr-o campanie de succes si, nu in ultimul rand, pretul."
Mihai Olteanu
(Anzi Soft)
"Foarte bun raportul calitate - pret. Calitatea se traduce prin... rezultate... si prin rapiditatea cu care apar."
Gabriel Ionescu
(Synergizer)